893732

Middel 10.5x

Mito & Ik

Dit gedeelte van de website is bedoeld om ervaringen uit te wisselen en informatie te geven over het dagelijks leven met een mitochondriale aandoening (en aandoeningen daaraan verwant).

Geen medische informatie, maar praktische en persoonlijke informatie om je leven met een mito zo prettig mogelijk te kunnen leven.

Te denken valt aan aanpassingen, hulp(middelen), regelgeving, werk, financiën, maar ook bijvoorbeeld acceptatie, energiemanagement, psychische gevolgen van een chronische ziekte en eigen ervaringen op alle gebied!

Voor dit onderdeel zijn wij altijd op zoek naar mensen die lijden aan een mitochondriale aandoening (of een aandoening daaraan verwant) om een persoonlijk stukje te schrijven om op de website onder "Mito & Ik persoonlijk'" te plaatsen. Vertel kort wie je bent, wat je relatie is met Mito en deel ons alles mee wat jij belangrijk vind! Het leukste is als je daarbij een foto of voor jou alleszeggend plaatje meestuurt. Aanmelden kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neemt contact op via het contactformulier.